Kleine Dondernemerdag

Kleine dondernemerdag: De Blije Luiaard

Vandaag bij kleine dondernemer staat de Blije Luiaard in het zonnetje. De Blije Luiaard is een webwinkel gespecialiseerd in papierwaren zoals stickers, inpakmateriaal, washitape en kaarten. 

De Blije Luiaard wordt gerund door Monika en haar inpakkunsten zijn bijna ongeëvenaard. Het is een feestje om het open te maken, inclusief confetti. 

Over kaarten gesproken, je vindt bij de Blije Luiaard een groot assortiment kaarten. Monika ontwerpt zelfs haar eigen kaarten met (je raadt het nooit) een blije luiaard in de hoofdrol. Het zijn echt van die kaartjes die een glimlach op je gezicht toveren als je er eentje ontvangt. Dus ken je iemand die nog een hart onder de riem nodig heeft, kijk dan vooral even bij haar kaartenassortiment.

Onder aan deze post vind je de links naar de kaarten.

Andere assortimenten die zeker de moeite waard zijn, zijn het washitape- en stickerassortiment. Deze zijn uitstekend te gebruiken voor (bullet) journal en snailmail verslaafden.

Een van de leukste dingen aan de Blije Luiaard is dat Monika haar assortiment steeds vernieuwt. Hier vind je steeds iets nieuws als je in de webshop kijkt. Ook spaar je met elke aankoop punten, die je bij een volgende aankoop kunt verzilveren voor korting.

Naast haar webshop houdt Monika ook fanatiek een Instagram bij waar zij de nieuwe collecties regelmatig in livestreams onthult en voorbeelden laat zien van welke producten zij verkoopt. Je kunt haar vinden onder @deblijeluiaard op Instagram.

De link naar de webshop vind je hier.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven. Wel heb ik contact gehad met de Blije Luiaard om te melden dat ik dit schrijf en heb ik de feiten laten checken. De gebruikte links zijn GEEN affiliate links, dus ook daar heb ik geen belang bij om deze te delen anders dan dat ik het gewoon hele leuke kaarten vind.

Dit vind je misschien ook leuk...