KloosterChaos is vernoemd naar de luchtige houding die mijn familie heeft in situaties waar anderen in de stress schieten. Ook staan de Kloosters voor elkaar klaar en helpen zij elkaar waar nodig.

Mijn grootmoeder was één van de nuchterste personen die er ooit op deze aardbol heeft rond gelopen. Als mijn grootmoeder gekookt had en iemand gaf aan dat hij/zij het eten niet lustte was haar antwoord standaard “dan ben je snel klaar met eten, schat”. Persoonlijk zou ik direct in de stress schieten als mij dit zou overkomen, maar zij bleef kalm.

Mijn grootvader was iemand die geloofde in zijn kinderen. Als een kind iets wilde, kon dat kind het volgens mijn grootvader bereiken. Je moet elkaar waar nodig ondersteunen om elkaars doelen te bereiken. Plan vooruit, werk hard en geniet van je doelen als je ze bereikt hebt.

Gelijke nonnen, gelijke kappen

KloosterChaos is een platform waar ambitieuze dames kennis, ervaringen en netwerk met elkaar kunnen uitwisselen. Door middel van het delen van ervaringen en tips/tops hoop ik anderen te ondersteunen in het behalen van hun doelen en met minder stress door het leven te komen. We helpen elkaar en daarom is het motto van KloosterChaos “Gelijke nonnen, gelijke kappen”. Iedereen is gelijkwaardig. Elke expert is namelijk ooit een beginner geweest.

KloosterChaos is bedoeld voor zowel de nog studerende ambitieuze welpjes als de vergevorderde carrièretijgers. Daarom komen je studententijd en carrière aanbod. Ook plannen en organiseren horen hier bij, maar het meest belangrijkste is toch je mentale en fysieke gezondheid. Bij KloosterChaos vind je tips, tops en nog veel meer om jouw weg naar de top zo aangenaam mogelijk te maken.

Ciao Bella!