KloosterChaos is bedoeld voor zowel de nog studerende ambitieuze welpjes als de vergevorderde carrièretijgers. Daarom komen zowel studententijd en carrière aanbod. Ook plannen en organiseren horen hier bij, maar het meest belangrijkste zijn toch je mentale en fysieke gezondheid. Bij KloosterChaos vind je hierover tips, tops en nog veel meer om jouw chaos zo georganiseerd mogelijk te maken.

Over Anna

Al mijn hele leven ben ik een georganiseerde chaoot met een iets te grote passie voor notitieboekjes, schrijven, talen en plannen/organiseren.

Volgens mijn omgeving ben ik creatief, al zie ik mijzelf niet altijd zo. Wel vind ik het erg leuk om lastige onderwerpen eenvoudig te maken door middel van het tekenen van explainimations, infographics, het schrijven van teksten of op andere manieren begrijpelijk te maken passend bij de doelgroep.

Om mij hier verder in te bekwamen ben ik de thuisstudie Communication and Multimedia Design gaan volgen. KloosterChaos is mijn creatieve uitlaatklep. Alles posts, printables en foto’s zijn door mij gemaakt.

10 Random feitjes

  1. Mijn favoriete seizoen is de herfst vanwege de warme kleuren en de leuke kleding die je dan aankunt.
  2. Ik ben werkzaam in de zorgsector als projectleider
  3. Mijn favoriete bloem is de gerbera.
  4. Elke winter lees ik alle Harry Potter boeken opnieuw. Ondertussen heb ik ze al zo vaak gelezen dat de boeken uit elkaar vielen en ik dus nieuwe moest kopen
  5. Vrije dagen breng ik het liefst met mijn journal, een warme chocolademelk en Animal Crossing
  6. Ik probeer elke dag te bewegen. Zo probeer ik elke week twee keer te zwemmen, twee keer langere stukken te wandelen en sta ik twee keer per week aan de barre voor balletles.
  7. Ik draag eigenlijk nooit een spijkerbroek. Ik heb er één, maar die ligt ergens onderin de kast.
  8. Ik heb in totaal zeven jaar als service-assistente in de ouderen- en ziekenhuiszorg gewerkt. Ik kan iedereen werken in de zorg aanraden, want geen dag is hetzelfde en het is ontzettend leerzaam.
  9. Als ik tot rust moet komen ga ik het liefste naar de Ezelsocioteit in Zeist. Al die ezeltjes zijn zo lief en zo rustig. Als je je slecht voelt moet je daar echt een keertje naar toe gaan, want je fleurt helemaal van op van al die ezelknuffels.
  10. Je kunt mij wakker maken voor versgebakken brownies!