Journallen

Journal with me: Start in mijn Blackout Journal

In maart 2022 start ik in een Blackout Journal van Archer en Olive. Deze keer maak ik de eerste pagina’s die in het thema staan van ‘magie’. Mijn Potterheaderige ik komt naar buiten tijdens het bezig zijn met mijn journal.

Gebruikt:

  • Journal van Archer and Olive via DutchMills
  • Printables van Storm Sparrow https://www.etsy.com/nl/shop/StormSparrow – Spullen uit journalpakket van www.journal-this.nl
  • Datumstickers van HappyMailChantal https://www.etsy.com/nl/shop/HappymailChantal (Kortingscode KLOOSTERCHAOS15 voor 15% korting, geen affiliatecode)

Disclaimer Deze video is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. De links in deze beschrijving zijn geen affiliatielinks. Wel ben ik BrandRep van HappyMailChantal, dus daarom heb ik een kortingscode voor mijn volgers. Mocht jij de code gebruiken, dan ontvang ik daar niets voor. Wel ontvang ik af en toe van Chantal stickers/washitape om te gebruiken in mijn journal.

Dit vind je misschien ook leuk...