Journallen

Journal with me: Laatste pagina’s van februari

Vandaag is de tweede journal with me video online gekomen!

Vandaag maak ik de laatste pagina’s van februari. Onder andere deze Dutch Door waaier zal er te zien zijn. Ik heb hem in juli 2021 al wel een keer gemaakt, maar laatst zag ik hem in mijn herinneringen voorbij komen en ik vond het zo leuk om weer eens te doen! Hopelijk vind jij het net zo leuk♥️

Je vindt KloosterChaos ook gewoon op Youtube onder de naam… KloosterChaos! Wie had dat gedacht…. Nou veel kijk plezier in ieder geval! Ik ga proberen elke dinsdag en elke vrijdag te posten :).

Disclaimer Deze video is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. De links in deze beschrijving zijn geen affiliatielinks. Wel ben ik BrandRep van HappyMailChantal, dus daarom heb ik een kortingscode voor mijn volgers. Mocht jij de code gebruiken, dan ontvang ik daar niets voor. Wel ontvang ik af en toe van Chantal stickers/washitape om te gebruiken in mijn journal.

Dit vind je misschien ook leuk...