Journallen

Journal with me: December 2021

Hallo allemaal! Het is weer tijd voor mijn maandelijkse journal set-up. Dit keer houd ik het simpel, aangezien ik het erg druk heb. Ik werk in de zorgsector en daar is het op dit moment erg druk. De spread die ik heb gemaakt blauw met grijs en staat in het teken van alle leuke dingen die je in december doet.

De materialen die ik heb gebruikt zijn van HappyMailChantal, Journals ‘ nd Coffee, SparklingFloor, Tombow en Archer&Olive (geen affiliatie links). Van HappyMailChantal ben ik Brand-rep, dus daar heb ik wel een kortingscode. Met KLOOSTERCHAOS15 krijg je 15% korting op je bestelling. Ook dit is geen Affiliatiecode.

Deze maand heb ik veeeeeeeeel quotes gebruikt. Ik heb inspiratie op Google op gedaan. Soms heb ik ze nagetekend en op andere momenten heb ik er mijn eigen draai aan gegeven.

Maandoverzicht

Zoals je ziet was mijn insteek in dit geval echt ‘less is more’. Ik heb met de stiften een lijn getrokken als scheiding van de dagen. Verder heb ik maar twee aantekeningblokken gebruikt. De stickers en de washitape van HappyMailChantal maken deze spread helemaal voor mij af.

Week 1

Ook hier houd ik het vrij simpel, maar ik vind het wel leuk om een quote toe te voegen aan de week. Hierdoor lijkt het alsof ik wel heel erg veel hebt gedaan. Dat valt heel erg mee. Elk sterretje bestaat uit vier streepjes, maar het ziet er wel heel erg leuk uit.

Verder heb ik hier de washitapes van HappyMailChantal en Journals ‘nd Coffee hier gebruikt. En zie je die sticker daar bij de woensdag? Die zit daar, omdat ik een foutje maakte… Oeps… Nou mooi oplossing dit weer.

Week 2

Na dat de Sint weer terug in Spanje zit, gaat bij mij Sky-Radio aan! Daarom wilde ik een kleine ode aan de kerstmuziek doen. Dat gecombineerd met wat washitape en getekende muziek nootjes maakt mijn week weer goed. Alle washitape in deze spread zijn van HappyMailChantal.

Week 3

Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik heel blij word van bordspellentjes, dus daarom heb ik mijn favoriete spelletjes (Catan, Carcasonne en Qwixx/Regenwormen) gebruikt om de spread te versieren.

Dit keer heb ik ook de washitape van SparklingFloor gebruikt. Haar ontwerpen hebben allemaal een sprookjesthema. Deze tape is gebaseerd op de roos van Belle en het Beest. Ik vind die scene in de sneeuw altijd iets heel erg Kerstigs hebben, dus die mocht niet ontbreken in mijn december thema!

Week 4

Tijd voor het Kerstdiner! Kerstdiners met de Fam zijn altijd beter met een glaasje wijn (ten minste dat vind ik). Dus daarom een klein glaasje wijn in mijn journal. Al vind ik het glas niet heel mooi gelukt.

Oja en geniet met mate! Nooit drinken en autorijden! En niet onder de 18 drinken heh…

Week 5

Mijn favoriete feestdag is Oud en Nieuw. Toch heb ik er voor gekozen om deze week rustig te houden. De washitape en stickers van HappyMailChantal komen nog één keer terug. Al met al vind ik het weer een leuk thema!

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. De gebruikte links zijn geen affiliate links. Ik heb als brand rep van HappymailChantal wel een kortingscode, maar ook dat is geen affiliate link. Alle spullen die ik gebruik zijn met mijn eigen geld gekocht.

Dit vind je misschien ook leuk...