Journallen

Mijn allereerste journal with me video

Ow, wat ik nu ga doen is zo spannend. Afgelopen zondag heb ik mijn eerste “journal with me” video opgenomen. Geen zorgen mijn blog gaat nergens naar toe, maar voor mijn opleiding ben ik gaan experimenteren met video’s maken. Dit is hier van het resultaat en ik vond het leuk om te doen!

In deze video maak ik een aantal spreads voor mijn dagelijkse journal. Dus pak lekker een kopje thee en enjoy! Wil je meer zien? Abonneer je dan op mijn ‘nieuwe’ (och heden gebeurt dit echt?!) kanaal of volg mij op Instagram.

https://youtu.be/SN_xaExzf3Q

Gebruikte spullen:

Disclaimer Deze video is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. De links in deze beschrijving zijn geen affiliatielinks. Wel ben ik BrandRep van HappyMailChantal, dus daarom heb ik een kortingscode voor mijn volgers. Mocht jij de code gebruiken, dan ontvang ik daar niets voor. Wel ontvang ik af en toe van Chantal stickers/washitape om te gebruiken in mijn journal.

Dit vind je misschien ook leuk...