Kleine Dondernemerdag

Kleine dondernemerdag: LETTOOn

Elke donderdag staat een klein ondernemer centraal in Kleine Dondernemerdag.  Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze week nemen we een kijkje bij de ontwerpster LETTOOn.

LETTOOn wordt gerund door de uiterst creatieve Pongkan! Wat kan zij mooi tekenen! Pongkan ontwerpt hele mooie stickers, kaarten en washitapes. Ik ben ontzettend fan van haar ontwerpen. Bij LETTOOn kun je allerlei verschillende collecties vinden die overal bij passen.

Zelf gebruik ik bijvoorbeeld heel erg graag deze foodstickers in mijn journal, aangezien de stickers een gezellige uitstraling hebben. Dat is over het algemeen wel de uitstraling van haar ontwerpen: gezellig. Het zijn van die stickers en washitapes waar je vrolijk van wordt.

LETTOOn verkoopt ook allerlei plannerstickers. Dus wil je Pongkan’s stickers in je bulletjournal of happy planner gebruiken, dan kun je er in dezelfde stijl plannerstickers bij matchen. Dit geldt overigens ook voor haar washitapes! LETTOOn’s lijfspreuk is “𝙻𝚎𝚝’𝚜 𝚋𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚘𝚞𝚛 𝚒𝚍𝚎𝚊𝚜 𝚝𝚘 𝚕𝚒𝚏𝚎!” en ik denk dat dat ook gelijk de lading dekt als het om deze hele leuke en blijmakende stationary gaat.

Ben je nieuwsgierig geworden?  Kijk dan vooral op LETTOOn’s Instagram! Haar prachtige stickers, washitapes en kaarten kun je verkrijgen via haar Etsyshop.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...