Geen categorie Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Denisedz

Donderdagen staan in het teken van kleine ondernemers, oftewel Kleine Dondernemerdag! Vandaag staat Denise van Denisedz centraal, een bijzondere Nederlandse ontwerpster waarvan je de creaties gelijk herkent. Net als elke andere kleine ondernemer zorgt Denise goed voor je bestelling. Het is al een feestje als je het pakketje open maakt!

Denise staat vooral bekend als de ontwerpster van “de meisjesstickers”. Als je de ontwerpen ziet weet je gelijk welke ik bedoel. Het zijn vrolijke stickers die je eigenlijk voor allerlei verschillende spreads. Over het algemeen hebben de ontwerpen geen hele felle kleuren, waardoor ze niet snel clashen als je het gebruikt in combinatie met washitape, papier of andere stickers. Dit vind ik persoonlijk heel erg prettig.

Aangezien Denise allerlei verschillende type meisjes ontwerpt kun je er altijd wel een paar vinden waar jij je in herkent. Zo vind ik zelf, als semi-blondine, de blonde meisjes leuk om te gebruiken in mijn spreads. Ook alle seizoenen en gebeurtenissen komen bij Denise aanbod. Daarom zijn het ideale stickers om in je voorraad te hebben.

Het zijn individuele stickers, dus per aankoop krijg je één sticker. Naast stickers ontwerpt Denise ook sleutelhangers en prints. Houd vooral haar Instagram in de gaten voor inspiratie en haar website voor de nieuwste ontwerpen! Check op Instagram ook vooral even haar tags, want daar vind je allerlei leuke voorbeelden van hoe andere mensen Denise’s stickers gebruiken.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...