Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: HappymailChantal

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur mijn eigen mening en ervaring. Deze keer staat HappymailChantal centraal. Bij Chantal kun je terecht voor de leukste washitapes, stickers en andere plannersupplies.

HappymailChantal is een winkel voor journallers door een journaller. Op haar Instagram laat Chantal de leukste en vrolijkste spreads zien. Van die spreads maakt Chantal vervolgens stickers, zodat jij haar mooie creaties in jouw journal kan verwerken. 

Chantal ontwerpt bijpassend washitape voor haar stickers. Daardoor kun je als je dat wilt gewoon een set bij haar samenstellen. Voor de drukke “ik-heb-zoveel-hobby’s-dat-ik-mijn-journal-moeilijk-kan-bijhouden” journaller is dat heel fijn. 

Een aantal weken geleden heb ik zelf deze set aan geschaft en het scheelt mij echt werk om mijn planner te maken, zonder dat ik het idee heb dat ik niet creatief bezig kan zijn. Ik kan nog steeds mijn ei kwijt, maar ik hoef minder na te denken over hoe ik een thema ga kiezen. 

Dit is dus ook erg handig als je bijvoorbeeld een reisjournal bijhoudt. Je kunt gewoon een vaste set meenemen en alles past gelijk bij elkaar. Dan kun je ’s avonds op je hotel kamer gewoon je spullen pakken en al je herinneringen gelijk opschrijven en de eventuele tickets er bij plakken. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar haar creaties? Je kunt haar hier vinden:

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...