Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: PellenDesign

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Dit keer staat de spotlight op PellenDesign.

De kracht achter PellenDesign is Mieke. Mieke is grafisch ontwerper en ontwerpt super mooie stickers met een vintage uitstraling. Zelf vind ik vooral haar kleurenpalet erg leuk. Het doet herfstig/seventies aan. Dat zorgt voor zulke leuke spreads.

Mieke gebruikt veel natuur in haar ontwerpen. Dit combineert zij bijvoorbeeld met masonjars, huisraad of boeken. Dit zorgt voor een gezellige uitstraling in je (bullet)journal. Tevens zijn de stickers erg groot, waardoor je ze bijvoorbeeld ook goed als decoratie op je gekafte boeken of collegeblokken kan gebruiken.

Je kunt de stickers onderling ook met elkaar combineren. Dit vind ik zelf altijd wel handig, want je blijft altijd met een paar stickers over. Zo kun je de regenboogjes eigenlijk met elke andere set gebruiken. 

Miekes stickers ga ik deze herfst veel gebruiken in mijn journal en tijdens mijn taalcursussen. De Flower & Major Jars en de Vintage/Retro Items zijn mijn favorietes sets. Verder kun je bijvoorbeeld de Hollandse stickers inzetten als accent bij een road trip of een heerlijk weekendje weg.

Mieke ontwerpt niet alleen mooie stickers, maar ook prachtige logo’s, art prints en zelfs custom contour art. Voorbeelden hiervan vind je in haar Etsyshop en op haar Instagram. Hier kun je veel inspiratie op doen, dus neem zeker eens een keer een kijkje. 

Ben jij net zo enthousiast geworden van de stickers als ik? Kijk dan vooral even op de Instagram van PellenDesign of ga eens rondsnuffelen in haar Etsy-shop.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...