Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Journal this

Normaal gesproken staat elke donderdag een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze week is het in verband met al het slechte nieuws van afgelopen donderdag het een Kleine Zaternemerdag, aangezien ik het niet gepast vond om dan voor iets anders aandacht te vragen.

Dit keer gaan we (online) langs bij de webwinkel Journal This, de webshop voor allerlei journalbenodigheden. Journal This wordt gerund door Merel en Valerie die volgens hun website een passie hebben voor allerlei dingen die te maken hebben met journallen. Dat zie je terug in hun webshop. Je vindt er washitapes, papier, stickers, stempels, stencils, mixed media etc. Dit is nou typisch zo’n webshop waar je kunt blijven rondneuzen.

Als je, net zoals ik, graag plakt in je journal kun je qua papierkeuze je hart op halen bij alle papiersoorten die Journal This verkoopt. Journal This verkoopt spullen van verschillende merken, zoals Tim Holtz en Stamperia. Eén van mijn aanraders zijn de soorten marmerprintpapier die je er kunt vinden. Dat staat bijna bij elk thema.

Wat ik ook erg leuk vind aan Journal This is dat je daar Journal Kits kunt kopen. Merel en Valerie stellen zelf kits samen rondom een bepaald thema die je vervolgens kunt gebruiken in je journal. Zo heb je bijvoorbeeld deze Zomerset, Orientalset en Insectenset. Er zitten ontzettend veel leuke papieren, stickers en washitapes in de sets.

Een set bestaat uit een aantal papieren, stickers, journalkaartjes en washitapesamples. Persoonlijk denk ik dat ze heel handig zijn als je op vakantie gaat en je journal meeneemt. Je hebt in één zakje alles wat je nodig hebt. Dus ideaal voor als je een weekendje weg gaat of een stad bezoekt!

Ook bij Journal This wordt alles weer met zorg ingepakt. Zo zit het in dit prachtige verpakkingsmateriaal en zit er een persoonlijk berichtje bij. Het verpakkingsmateriaal kun je weer verwerken in je journalspreads. Dit is daarom ook één van de redenen waarom ik graag bij kleine ondernemers shop.

Wil je zelf een keer een kijkje nemen? Hier vind je de webshop en de instagram van Journal This.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...