Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Floritie Designs

Elke week staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze week gaat het over de Belgische Floritie Designs.

FloritieDesigns is de Etsy-shop van Greet. Greet ontwerpt heer eigen stickers en verloopt deze in haar Etsy-shop. Ze ontwerpt zowel schattige als elegante stickers. Voor ieder wat wils dus! Die afwisseling maakt haar Etsy-shop en haar Instagram ook leuk. 

Greet’s ontwerpen zijn vaak zacht van kleur, waardoor ze op allerlei verschillende type papier kunnen worden toegepast. Zo staan deze regenboogjes heel leuk op kraftpapier. Wat ik ook leuk vind is dat de thema’s met elkaar kunnen matchen, zoals deze botanische stickers met deze planeetjes.

Op haar Instagram kondigt Greet regelmatig nieuwe stickers aan en laat ze ook creaties van andere kleine ondernemers zien. Hierdoor is het volgen van Floritie Designs heel goed voor inspiratie, maar minder goed voor je portemonnee aangezien je ineens spontaan geld wilt uitgeven.

Zoals je kunt zien pakt Greet haar bestellingen super leuk in! Het leuke is dat je de materialen kunt gebruiken in je journal of planner.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op Greet’s Instagram en check vooral de Floritie Designs Etsy-shop

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...