Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemersdag: My Lovely Notebook

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur mijn eigen mening en ervaring. Deze keer een oude favoriet van mij: My Lovely Notebook!

My Lovely Notebook wordt gerund door Juliette, die naast deze webshop ook nog de blog My Best Self bijhoudt. Juliette deelt op haar Social Media haar productiviteits-, ondernemers- en andere lifestyletips. Haar socials zijn dan ook zeker het bekijken waard als je bijvoorbeeld een passende planner zoekt, aangezien Juliette uitgebreide reviews geeft. Tevens deelt Juliette haar tips en ervaringen over het combineren van moederschap en ondernemen.

De webwinkel My Lovely Notebook bestaat al weer zeven jaar.  My Lovely Notebook is een webwinkel waar je allerlei (zoals de naam al zegt) notitieboekjes kan kopen. Zoals het op website zelf wordt gezegd is het “de go-to plek als je een kwalitatief, uniek en mooi notitieboek zoekt”.

Ik kwam de webwinkel eind 2018 tegen toen ik Filofax notitieboekjes zocht. Tijdens het googelen kwam ik vrij snel bij My Lovely Notebook en toen was er al een gigantisch assortiment voor mijn gevoel. Dat assortiment is alleen maar gegroeid. Aangezien mijn notitieboekjes verslaving hier nogal blij van werd is de site gelijk in mijn favorieten terecht gekomen.

Naast Filofax heeft My Lovely Notebook ook Archer & Olive, Leuchtturm 1917, Moleskine Nuuna, Peter Pauper Press en nog veel meer. Je kunt filteren op met/zonder slot, type papier, soort kaft en allerlei andere dingen waar je normaal niet over nadenkt, maar uiteindelijk toch door geprikkeld wordt.

Ook voor planners kun je bij My Lovely Notebook terecht. Zo kun je er de navulbare planners van Filofax kopen, maar ook populaire planners als de balansplanners, best self planner, de succesplanner en de structuurjunkieplanner. 

My Lovely Notebook heeft alles wat je nodig hebt om in je journal aan de gang te gaan. Vergeet daarom ook vooral niet de (vul)pennen, stiften en potloden te bekijken als je op de site bent. Verder kun je bij My Lovely Notebook gepersonaliseerde notitieboeken laten maken.

Wil je zelf een kijkje nemen? Hier kun je Juliette en My Lovely Notebook vinden:

My Lovely Notebook

My Best Self

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.  De gebruikte links zijn GEEN affiliate links.

Dit vind je misschien ook leuk...