Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Bujo Boutique

Het is donderdag en dus weer tijd voor een kleine ondernemer. Dit keer Bujo Boutique. Daarvan heb je als je mijn blog leest wellicht eerder gehoord, want bij Bujo Boutique kun je die onwijs leuke rode en blauwe journals kopen.

Bujo Boutique is een webshop die wordt gerund voor Ilse. Ilse heeft een passie voor bullet journals en ondernemen. Deze webshop is dus voor haar de ideale combinatie. Volgens haar bio doet Ilse bij elke bestelling een klein vreugde dansje en dat zie je aan de zorg waarmee ze de producten levert.

De journals die je kunt vinden bij Bujo Boutique zijn allemaal van kwaliteit. Zo vind je er de 24paper journals, Nuuna, Paperblanks en Dingbats*. Ook is Bujo Boutique de enige retailer in Nederland die Memo of Norway journals verkoopt. Ilse verkoopt alleen journals die ze zelf getest heeft en waarvan zij zeker weet dat het goede journals zijn.

Iets anders wat leuk is aan Bujo Boutique is het feit dat Ilse een inspiratieteam heeft, waar allemaal creatievelingen lid van zijn. Hier kun je super veel inspiratie op doen van andere journallers, zoals van HappyMailChantal. Deze journallers maken verschillende blogs waarin uitgezet wordt wat hun inspiratie is en hoe zij een spread hebben gemaakt.

Wil je meer weten over Bujo Boutique of zelf een kijkje nemen? Check dan Ilse’s webshop of haar Instagram.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...