Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Baggingaround

Elke donderdag staat een kleine ondernemer centraal op Kleine dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze week vul ik mijn tasje van Bagging Around.

Ik heb altijd een tasje in mijn auto of handtas zitten voor als ik onverwacht een tas nodig heb. Vanwege het milieu gebruik ik het liefste louter canvastassen. Ook tijdens mijn studie was ik altijd dat meisje die met haar boeken in een canvastas liep en haar belangrijke spullen in een handtas…

Nou heb ik laatst Baggingaround ontdekt en wat had ik die graag eerder ontdekt. Baggingaround wordt gerund door Elbrich. Elbrich ontwerpt de leukste tassen, spelden en kaarten. Zelf ben ik eigenaar van twee canvastassen, namelijk de Bee tote bag en de tote bag planets.

Maar Elbrich heeft ook superleuke make-up tasjes. Versierd met leuke qoutes, mooie tekeningen en prints kun je deze zeker leuk meenemen tijdens een weekendje weg. Ik had deze tassen heel graag gehad in de tijd dat ik een studentenkamer had en heen en weer reiste tussen thuis en thuisthuis.

Je kunt je tas personaliseren met haar zelfontworpen spelden. Hierdoor krijg je niet alleen een duurzaam alternatief, maar ook een gepersonaliseerd alternatief!

Wil je zelf Baggingaround ontdekken? Kijk dan de Etsyshop of op de instagram van Baggingaround

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...