Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: SparklingFloor

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Soms heb je gewoon vrolijkheid nodig en dan ben je bij SparklingFloor aan het goede adres.

Overdag werkt Floor als verpleegkundige, maar in de avond pakt zij haar creativiteit erbij en verandert zij in een grafisch ontwerper! Bij Floor kun je super leuke op Disney geïnspireerde journal spullen vinden. Zelf heb ik 5 washitapes van Floor en ik ben er super blij mee.

Je kunt de washitapes goed met elkaar combineren en ze zijn ook goed inzetbaar met andere washitapes of thema’s. Het leuke aan haar ontwerpen is dat het niet ‘in your face’ ontwerpen zijn. Het is wel Disney, maar je moet even goed kijken. Dat vind ik erg leuk. Ik vind Disney accentjes geweldig, maar ik houd niet van te. Al kun je bij Floor ook terecht voor de complete Disney experience! Die afwisseling maakt voor ieder wat wils.

Ook als je niet echt een Disney fan bent kun je bij SparklingFloor terecht. Vooral op haar Instagram kun je zien welke leuke andere ontwerpen zijn maakt. Mijn oog viel op deze herfstwashi met die schattige egeltjes, paddestoeltjes en herfstbladeren. Zoals je ziet kun je de washitapes in verschillende samenstellingen combineren.

Wil je zelf aan de slag met haar ontwerpen? Je kunt Floor’s ontwerpen vinden in haar Etsy-shop en op haar Instagram.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...