Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Bulletjournal by Danique

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze week nemen we een kijkje bij @Bulletjournal.by.Danique.

Danique ontwerpt super leuke en handige stencils. Met deze stencils kun je makkelijk letters van dezelfde grote maken. De letters zijn in verschillende lettertypes te krijgen. 

Zoals je ziet kun je de lettertypes in een grote variant krijgen en een kleinere bijpassende variant. Zelf vind ik dat erg handig, aangezien ik niet heel bedreven ben in handletteren. Door de stencils van Danique maak ik toch in een handomdraai leuke headers voor mijn (bullet)journal.

Naast haar stencils bezit Danique ook nog een inspirerende Bulletjournal Instagram en YouTube. Danique krijgt het elke maand weer voor elkaar om een mooie spread te maken geheel in haar eigen stijl. Wat ik altijd erg leuk vind is dat de spreads vaak zacht van kleur zijn.  Als je wilt weten hoe je de spreads zelf maakt kun je haar YouTube-videos volgen.

Danique maakt niet alleen stencils die te maken hebben met letters. Je kunt bij haar ook stencils van schelpen, fruit, luchtballonnen en regenbogen krijgen. Het fijne aan het gebruik van stencils is, dat alle tekeningen elke pagina even groot zijn. Het ziet er als één geheel uit, terwijl je er niet veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Naast stencils ontwerpt Danique ook nog bulletjournal stickers. Je kunt dus je hele spread af maken met haar ontwerpen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de Instagram van Danique of check haar YouTube kanaal!

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...