Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Esthy’s Creations

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze donderdag staan de creaties van Esthy in de spotlight, oftewel Esthy’s Creations!

Esthy’s Creations kreeg ik via medejournallers via Instagram aangeraden als “een leuke winkel die je echt moet kennen”. Dus ik heb Esthy gelijk maar eens gaan opzoeken op Etsy. Dat was absoluut geen verkeerde keuze. Wauw! Wat verkoopt Esthy leuke dingen!

Esthy ontwerpt allerlei plannerspullen. Zij heeft stickers, stencils, printables en etuis in haar assortiment. Mijn favoriete spullen zijn de stickers en de etuis. Esthy heeft de juiste verhouding esthetische vintage/botanische stickers ten opzichte van wat meer cartoonische schattige stickers. Zo zijn deze bloemetjes ontzettend leuk om in een spread te verwerken. Je maakt je spread hierdoor in een klap mooi. 

Als bijtjesliefhebber vind ik haar bijenserie echt geweldig. Het leuke aan deze serie is dat ze in dezelfde kleuren ook honingraadstickers verkoopt. Zo kun je een bulletjournalspread makkelijk versieren en één geheel maken. Dit doet Esthy niet alleen met haar bijenstickers, ook andere thema’s hebben bijpassende vormen en dagenstickers die van je spread compleet kunnen maken.

Ook de etuis van Esthy zijn een aanrader! Je kunt in verschillende kleuren een woord of je naam op het etui laten zetten. Ik heb deze witte met roze letters. Hiermee baken ik rustig mijn flexbureau op kantoor af (handdoekje leggen kantoorstyle). Je kunt ook etuis voor je planner/journal bij Esthy maken. Vooral als je bijvoorbeeld je journal overal en nergens mee naar toe neemt is dat handig, zo beschadigt je journal minder snel en heb je al je journalspulletjes bij de hand.

Ben jij benieuwd naar alle ontwerpen van Esthy? Je kunt Esthy Creations vinden via 

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...