Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: BasicallyBritt

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze keer nemen we een kijkje bij de booktube van illustrator en ontwerper BasicallyBritt.

BasicallyBritt is alles behalve basic en dat zie je terug in Britt’s ontwerpen. Er is voor ieder wat wils en tegelijkertijd is haar collectie zo ontworpen dat je het met elkaar kan mixen en matchen. Daarnaast heeft Britt allerlei verschillende dingen per collectie.

Neem bijvoorbeeld de maan en Galaxy collectie. Daarvan kun je stickers, boekenleggers, notitieboekjes, tassen als washitape van vinden in haar winkel. Voor je journal zijn bijvoorbeeld de stickers en de washitape erg leuk.

Zelf vind ik het leuk om de Moonlight-, Galaxy- en de Flowercollectie te gebruiken. Die passen goed bij mijn stijl. Het zijn vrolijke stickers die je, voor mijn gevoel, bij allerlei verschillende dingen kunt gebruiken. De flowercollectie is erg huiselijk en is goed toe te passen in een vintagethema.

Over vintage gesproken. Britt heeft ook verschillende collecties met een retro-uitstraling. Die ontwerpen zijn zo vrolijk en schattig. Je kunt je journal met de stickers echt een gezellige uitstraling. Die kun je ook goed gebruiken als je een reading tracker maakt. Britt raadt op haar Booktube genoeg leuke boeken aan, dus wie weet eindigen die ook op je reading tracker!

Wil je meer inspiratie op doen of wil je zelf een kijkje nemen in de Etsy-shop van Britt? Klik dan op een van deze links:

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...