Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: DutchMills

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring. Deze donderdag is DutchMills degene die in de spotlight staat.

DutchMills is een webwinkel waar je de mooiste notitieboekjes, stationery en andere benodigdheden kunt halen. Je kunt er onder andere bullet journals van het populaire Archer en Olive kopen, maar ook Nuuna en Dingbats. Ook voor Travelers Company ben je bij DutchMills aan het goede adres. DutchMills heeft een ruim assortiment en dat assortiment wordt steeds vernieuwd. Je kunt altijd wat nieuws vinden.

Naast notitieboekjes kun je bij DutchMills allerlei leuke washitapes, stickers en stiften kopen. Zo kun je er alles vinden wat je nodig hebt voor je journal. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om deze washitapes met deze stickers te combineren. De schrijfwaren die je er kan vinden maken je spread af. Wat dacht je bijvoorbeeld van de potloden van Blackwing of de vulpennen van Kaweco. Bij Dutchmills vind je wat dat betreft alles wat je hartje begeert!

Ook hiervan is het assortiment van Dutchmills altijd up to date. Denk bijvoorbeeld aan de acrylographs van Archer en Olive. Zodra de nieuwe collectie wordt aangekondigd kun je er bijna al wel vanuit gaan dat hij snel in de webshop staat. Via hun instagram en facebook blijf je op de hoogte van alle nieuwe collecties.

Een van de leukste dingen aan de bestellingen van DutchMills is de manier van inpakken. Elk seizoen heeft DutchMills ander cadeaupapier. Dat papier kun je vervolgens weer hergebruiken in je journal. Het pakpapier is een leuke manier om een hoek op te fleuren. Wat ik zelf ook altijd erg leuk vind is dat DutchMills er een handgeschreven kaartje bij doet. Zo voelt het alsof je toch een beetje in een fysieke winkel bent. Dat persoonlijke contact maakt het winkelen bij een kleine ondernemer leuker dan bij een groot bedrijf.

Wil je meer informatie over DutchMills of wil je zelf een kijkje nemen? Kijk dan op de website, instagram of facebook.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...