Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Nurse Planner Journey

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring. De laatste tijd kom ik steeds meer leuke kleine ondernemers tegen en tijdens een van mijn recente instagramafstruinacties kwam ik de volgende topper tegen: Nurse Planner Journey

Zoek je stickers? Kijk dan echt eens bij de Etsyshop van Nurse Planner Journey. Marissa is de kracht achter deze shop en maakt/ontwerpt al haar stickers zelf. Marissa is echt een plannermeisje, dus haar stickers zijn functioneel en decoratief. Zelf gebruikt zij een Happy Planner en aan haar Instagram te zien zijn de stickers uitstekend voor Happy Planner gebruikers.

Trouwens Marissa kan over een paar maanden met trots de “I’m a nurse, what’s your super power”-beker gebruiken, want naast kleine ondernemer is zij ook student verpleegkundige! Wat ik als voormalig ziekenhuismeisje erg leuk vind is dat ik dat kan terug zien in haar stickers! 

Zo heeft Marissa een hele reeks van medische stickers. Daar word ik dan weer heel blij van, want wie wil er niet diensten kunnen opleuken met leuke stickers. Ook Marissa heeft speciaal stickers voor mensen die bloed doneren. Zo kun je je volgende donatiedatum in je agenda aangeven met dit leuke bloedzakje. 

Je kunt op de Nurse Planner Journey Instagram de nodige inspiratie opdoen voor je planner. Marissa deelt er de mooiste creaties op haar feed, heeft er leuke reels staan en deelt haar ervaringen als student verpleegkunde.

Wil je zelf meer van Nurse Planner Journey ontdekken? Hier kun je haar vinden:

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...