Kleine Dondernemerdag

Kleine dondernemersdag: Journal by Nanc

Nieuw! Vanaf deze week zal ik elke donderdag een kleine ondernemer in het zonnetje zetten op Kleine dondernemersdag! Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring. Vandaag de aftrap met de stationary van Journal bij Nanc

Journal bij Nanc wordt gerund door Nancy. Nancy ontwerpt washitapes, stickers en sinds kort ook planners. Eigenlijk alles wat je voor je journal nodig hebt om het eigen te maken kun je bij haar vinden. 

Haar stationary heeft mijns inziens een vintage/rustgevende uitstraling. Ze gebruikt veel aarde- en pastelkleuren. Wat ik zelf erg leuk vind is dat je het kunt gebruiken in een minimalistische moderne setting, maar juist ook in een vintagespread. 

Nancy journalt zelf ook. Hierdoor weet zij goed waar decoratie aan moet voldoen. Dit merk je dan ook aan de kwaliteit van de spullen. Nancy levert namelijk goede kwaliteit. De washitape is sterk, rolt niet af en blijft goed plakken. Daarnaast is de tape ook gewoon heel erg leuk. Dit geldt ook voor de stickers. De stickers zijn niet te groot, waardoor zij eigenlijk in elke spread wel toepasbaar zijn. 

Verder kun je je laten inspireren door de creaties die Nancy maakt. Op Instagram en Youtube vind je de mooiste door haar gemaakte spreads. Tevens schrijft ze regelmatig reviews van producten die ze gebruikt heeft, dus het is nog leerzaam ook.

Vanaf 1 juli 2021 opent Nancy naast haar blog ook haar webshop. Dus houd haar sociale media kanalen en blog in de gaten!  

Je kunt Journal by Nanc vinden via deze links:

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...