Kleine Dondernemerdag

Kleine dondernemerdag: ByAwkwardTurtle

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring. Vandaag staat de volgende inspirerende creatieveling centraal: ByAwkwardTurtle!

Als je KloosterChaos op Instagram volgt, weet je dat ByAwkwardTurtle een van mijn favoriete adresjes is. ByAwkwardTurtle is Evi’s Etsy-shop en je wordt gewoon ontzettend vrolijk van haar ontwerpen. Evi heeft namelijk een buitengewoon talent voor het maken van schattige dingen. Evi ontwerpt stickers, boekenleggers en Art Prints. 

Wat ik zelf ook wel erg leuk vind is dat Evi pop culture en meme’s in haar ontwerpen verwerkt. Zo kun je bij haar bijvoorbeeld stickers van Nintendo consoles krijgen. Ook natuur en eten zijn terugkerende thema’s in haar ontwerpen. De vrolijke gezichtjes maken dat je gelijk een glimlach op je gezicht krijgt als je haar ontwerpen ziet. 

Evi maakt en verstuurt al haar spullen zelf. Het materiaal dat zij gebruikt om haar spullen mee in te pakken kun je later nog gebruiken in je journal. Gooi het materiaal dus niet weg, maar kijk of je het op een duurzame manier nog kan gebruiken.

Je kunt stickers van verschillende stickerpacks makkelijk met elkaar combineren, omdat het veelal dezelfde stijl betreft. Zo heb ik deze Pikachu-sticker en deze gameboy sticker met elkaar gecombineerd. Wat ik ook leuk vind is dat je een serieus thema een grappige touch kan geven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ByAwkwardTurtle? Je kunt Evi’s creaties vinden op Instagram en via haar Etsy-shop ByAwkwardTurle.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...