Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Marjo Bujo

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring.  Deze donderdag staat in het teken van Marjo Bujo.

Marjo Bujo is de Etsyshop van Marjolein, een YouTubende en Instagrammende creatieveling die super schattige en breed toepasbare stickers, printables en andere journalspullen verkoopt in haar Etsy Shop. Het leuke van Marjolein is dat zij een heel herkenbare stijl heeft.

Haar stijl herken je niet alleen in haar stickers, maar in ook haar inspirerende posts op Instagram en YouTube. Haar stijl is verfijnd en elegant. Marjolein weet precies de juiste verhoudingen te gebruiken in kleur, grote en onderwerp. Het is dus helemaal niet eenvoudig wat zij doet en daarom vind ik het zo knap. Je moet daar echt oog voor hebben en Marjolein heeft er echt oog voor.

De thema’s die Marjolein veel gebruikt in haar stickers zijn bijvoorbeeld kantoorspulletjes en planten. Ik vind het daarom leuk deze “don’t kill my vibe” en “Keep Going” sets te gebruiken in mijn planner of journal als ik een productieve dag heb gehad. De bloemenstickers zijn ook heel leuk om in een foto of tekst te accentueren.  


Veruit mijn favoriete stickers in haar winkeltje zijn de Animal Crossing stickers die Marjolein zelf ontwerpt. Zelf heb ik alleen deze “I’d rather be on my island” sticker aangeschaft, maar in haar Etsy-shop heeft Marjolein ook nog leuke stickers met huisjes van bewoners en van de Ablesisters (en wie vindt dat nou niet leuk?).

Wil je meer weten over Marjo Bujo? Neem een kijkje in haar Etsy-shop! Wil je inspiratie? Kijk dan op de Instagram van Marjolein en haar YouTube

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...