Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Plants and Planners

Elke week staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Vandaag is dat Plants & Planners, de Etsy shop van student en ontwerper Laura.

Zoals de naam van haar Etsy-shop al doet vermoeden ontwerpt Laura veel stickers met een botanisch thema. Laura maakt veel stickers met een huis-, tuin- en keukenthema. Dat op zich is al leuk, maar je herkent Laura’s stickers echt een de gezellige/cozy sfeer. Betere benaming kan ik er niet voor vinden. 

Het kleurenschema is warm en je kunt ze op allerlei soorten papier gebruiken. Laura’s ontwerpen komen romantisch en retro over. Daardoor kun je ze bij allerlei soorten journaalstijlen gebruiken. De stickers zijn klein van formaat zodat je ze zowel in een bulletjournal, planner of dagboekjournal kunt gebruiken.

Een van mijn favoriete collecties van Plants&Planners is de Harry Potter collectie. Harry Potter Fans hebben gelijk door dat het Harry Potter stickers zijn, maar ook als je geen fan bent kun je ze goed in je spreads gebruiken. De stickers zijn wat dat betreft vrij neutraal. Daar houd ik wel van. Het voelt dan echt alsof je ergens een soort geheime persoonlijke touch ergens aan geeft. Ook de seizoenscollecties zijn zeker het bekijken waard. Mijn herfsthart loopt nu al warm voor de herfst.

Naast stickers ontwerpt Laura ook plannercovers. Deze kun je bestellen voor ringplanners, dus bijvoorbeeld een Happy Planner of een A5 ringplanner. Zelf gebruik ik deze planners niet, maar ik raad aan om zeker eens te kijken naar haar ontwerpen als je wel zo’n type planner gebruikt. Vooral de Pink Celestial Cover vind ik erg mooi! Je kunt zelfs je naam laten toevoegen aan de cover. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Laura? Kijk dan eens in haar Etsy-shop Plant&Planners of op haar Instagram.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...