Geen categorie

Kleine Dondernemerdag: CreaGea

Elke donderdag staat een kleine ondernemer centraal op Kleine dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze staat creatieveling Gea van Crea-Gea in de spotlight.

Gea geeft op haar website aan dat zij al vanaf jonge leeftijd erg creatief is en dat zie je ook zeker terug in haar webshop. Wat Crea-Gea echt uniek maakt zijn namelijk de collages, snailmails en journalpakketen die je via haar kan aanschaffen.

Zo heb ik bijvoorbeeld het Botanisch Oud Roze collagepakketje aangeschaft. Alle onderdelen van de collage zitten samen met een voorbeeld en een handleiding in het pakketje. Het leuke is dat je naast een mooie collage ook weer opnieuw naar je materialen leert kijken. Ik zou dit namelijk zelf nooit hebben kunnen bedenken.

Een andere favoriet van Crea-Gea zijn de Print-on Stickers Appree. Deze prachtige bloemen stickers lijken net echt! Hier kun je dus leuke accenten in je journal mee maken. Al denk ik dat ik de kersenbloesemstickers ga gebruiken voor het opleuken van mijn telefoonhoesje.

Je kunt ook allerlei papierengoodies bij Crea-Gea krijgen. Zo komt dit labelpakkertje altijd wel van pas. Vooral nu de feestmaanden er weer aankomen, zie ik allerlei mogelijkheden om cadeaus, kaarten en uitnodigingen mee te versieren.

Ben je benieuwd wat je allemaal bij Crea-Gea kunt vinden of wil je zelf inspiratie op doen? Kijk dan vooral even op haar website en check haar instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...