Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: Loved By Gaby

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Vandaag wil ik het graag hebben over de webshop Loved By Gaby.

Loved by Gaby is de shop voor al je plannergoodies. Je vindt er van alles en nog wat. Van plannercharms tot inserts, van stickers tot dividers, noem het maar op! Dit is nou zo’n typische webshop waar je blijft kijken. Zelf heb ik de Plannerkit Donkey in mijn bezit.

Het leuke van de plannerkit is dat je van alles wat hebt. Zoals je ziet zijn er verschillende papieren, stickers, die-cuts en andere accessoires. Dit is een goede afspiegeling van al het assortiment van Loved By Gaby. Er is echt voor een ieder wat wils. Je kunt zowel in een happy planner als in een journal een hele maand met deze plannerkit werken.

Zoals je ziet is de style van Gaby in dit geval erg schattig, maar je kunt ook super elegante ontwerpen krijgen. Zo vind ik zelf bijvoorbeeld de stickers “Shopping in New York”, “Swan Lake” en “Fashion week” erg leuk. Dat zijn ontzettend mooie stickers voor als je een wat “chiquere” uitstraling wil. Ik vind het ook erg handig dat Loved By Gaby verschillende maten stickers gebruikt. Hierdoor kun je altijd wat vinden wat bij je past.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral in Gaby’s Esty-shop of op haar website. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg Loved By Gaby dan op Instagram.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...