Geen categorie

Kleine dondernemerdag: Post van Mies

Donderdagen staan in het teken van kleine ondernemers, oftewel Kleine Dondernemerdag! Vandaag krijgen we Post van Mies! Michelle is de drijvende kracht achter deze Etsy-shop. Hier ben je op je plek als je vintage en handgemaakte craft artikelen zoekt!

Bij Michelle vind je allerlei Mixed Media, Ephemera en andere spullen waarmee je bijvoorbeeld journalspreads kan maken. Je kunt bij haar shoppen op thema, op kleur en nog veel meer. Mijn favoriet is dit Parijspakketje.

Houd je van vintage? Bij Post van Mies vind je allerlei tickets, zakjes, papier en postzegels om te kunnen werken. Maar wat ik echt super leuk vind, zijn deze landkaarten. Na mijn Eftelingkaartavonturen heb ik nu al super veel zin om deze in mijn spreads te gaan gebruiken. Dat geldt overigens ook voor het fruitpakketje!

Heb je vandaag minder inspiratie of vind jij het, net als ik, lastig om vintagespreads te maken? Kijk dan eens op de socials van Post van Mies, want ze maakt super mooie Mixed Media Art. Die art kun je ook in haar Etsy shop vinden.

Je kunt de post van Mies vinden via Etsy of Instagram

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...