Geen categorie

Kleine Dondernemerdag: Trendliving

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Deze donderdag staat het winkeltje met Japanse producten Trendliving in het zonnetje.

Trendliving is een familiebedrijf waar je de leukste Japanse spulletje kunt vinden. Denk hierbij aan merken als Sakura, Posca en Zebra. Maar je vindt bij Trendliving niet alleen grotere merken, maar ook kleine onbekendere merken.

Op de website van Trendliving staat dat zij werken met het 50/50 concept. Daarmee bedoelen zij dat de helft van hun merken van de grotere bedrijven is en de andere helft minder bekende maar wel unieke en handgemaakte merken betreft.

Bij Trendliving kun je veel tekenmateriaal en verf vinden. Zo vind je er prachtige potloden van Tombow, verschillende type verf van Nicker en sets met verfstiften van Posca. Hun assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus houd hun social media en website vooral in de gaten of jouw favoriete merk er bij staat

Ook als je op zoek bent naar schoolspullen kun je je hart op halen bij Trendliving.  Je kunt er verschillende type pennen vinden en ook de door veel mensen geliefde Zebra Mildliners. Trendliving is de enige Nederlandse winkel waar ik bijvoorbeeld ook de brushpennen versie van de Mildliners ben tegen gekomen. 

Omdat het een familiebedrijf is is de service van Trendliving persoonlijk. Zo was mijn bestelling bijvoorbeeld vertraagd en ik kreeg daarvan gelijk een persoonlijke email van Rowan over de order. Dat voelt altijd wel prettig. Je krijgt dan echt het idee dat je niet gewoon een nummertje bent, maar daadwerkelijk een gewaardeerde klant. Zoals je op de foto’s kunt zien is de bestelling uit eindelijk gewoon aangekomen!

Wil je meer weten over Trendliving? Kijk dan op hun website of op hun Instagram.

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...