Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: De IJverige Bij

Op kleine Dondernemerdag staat elke week een kleine ondernemer in het zonnetje. Dit kunnen kleine ondernemers in allerlei verschillende branches zijn. Deze posts zijn niet gesponsord, puur eigen mening en ervaring. Deze keer staat de IJverige Bij in het zonnetje!

De IJverige Bij bestaat sinds 2019 en wordt gerund door Debora. De IJverige Bij is volgens Debora haar creatieve uitlaat klep en dat kun je zien. Zo vind je in de webshop haar zelfontworpen kaarten, stickers en door haar geborduurde tassen.

Al haar producten zijn hand gemaakt en zelf geïllustreerd. Daardoor vind je bij de IJverige Bij producten die je op andere websites niet vindt. 

Debora heeft verschillende motieven die ze met de hand op de canvastassen borduurt, maar deze kan elke carrièretijger wel gebruiken. Want geef toe welke bossbabe zit er niet met een kop koffie/thee/warme chocomel en pyjamabroek met haar laptop opschoot naar een webinar te luisteren? 

De tas is groot genoeg voor je laptop met beschermhoes, de lader, planner, aantekeningen boek en je etui. De tas is stevig en kan tegen een stootje.

Andere dingen waar je erg blij van wordt zijn de stickers die Debora zelf ontwerpt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schelpen of deze zomerse stickers. Deze zijn super leuk in je planner of journal.

Verder heeft de IJverige een hele schattige mascotte, namelijk Ollie de Mol. Ollie kun je vinden op verschillende van Debora’s zelfontworpen kaarten. Mocht je iemand willen opvrolijken dan brengt een kaart van Ollie zeker een lach op iemand gezicht.

Leuk feitje: vandaag bestaat de webshop van de IJverige Bij precies een jaar! En houd daarom van 8 april 2021 tot 11 april 2021 haar webshop in de gaten voor verjaardagsacties!

Wil je meer weten over de IJverig Bij of wil je haar winkel zelf bekijken? Dat kan via

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...