Kleine Dondernemerdag

Kleine Dondernemerdag: TristArtistT

Elke donderdag staat er een kleine ondernemer centraal op Kleine Dondernemerdag. Dit kunnen allerlei soorten ondernemers zijn in allerlei verschillende branches. Deze posts zijn niet gesponsord, maar puur eigen mening en ervaring. Vandaag staat Content creator en ondernemer TristArtisT in de spotlight.

TristArtisT zou je kunnen kennen van YouTube, waar Trista haar illustraties, grafische ontwerpen en al haar andere creatieve uitspattingen op documenteert. Op haar Instagram vind je de mooiste creaties die TristArtisT maakt in haar bulletjournal.

De YouTube video’s van TristAtrisT zijn heel rustgevend. Ik vind de video’s van Bullet journal juni 2021, oktober 2019, Harry Potter houses en Under the sea July 2020 erg mooi. Inspireren deze creaties je om zelf ook aan de slag te gaan? Dat kan! 

TristArtisT maakt stickers geïnspireerd op haar spreads, die zij verkoopt in haar Etsy-shop. Zo kun je bijvoorbeeld haar Reading Tracker namaken met deze stickers. Haar ontwerpen geven je een vintage en bohemien gevoel. 

Op mijn wensenlijstje staan nog steeds de Harry Potter stickers voor een leuke winterspread) de cosy book stickers voor bij een review van een boek en haar zwart witte stickers aangezien altijd leuk staan . Wat ik zelf erg leuk vind is dat alle stickers op drie soorten papier kunnen. Dus of je nou een zwart, kraft of wit journal hebt, de stickers van TristaArtisT passen altijd!

Wil je zelf een kijkje nemen op haar social media en in haar Etsy shop? Klik dan hier:

Disclaimer: Deze post is niet gesponsord. Dit is puur en alleen mijn eigen mening en ervaring. Ik vind het zelf leuk te winkelen bij kleine ondernemers en te speuren naar kleine creators in plaats van de grote ketens. Ik deel mijn favoriete adresjes graag met jullie en daarom schrijf ik deze post. Er zijn geen andere motieven om dit te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...